Thom Browne zonnebrillen

Fashion-designer Thom Browne uit New York laat zich inspireren door artiesten, architecten en kunstenaars uit de jaren ’40, ’50 en ’60. Dit resulteert ieder seizoen weer opnieuw stijlvolle en edgy collectie. Ook zijn zonnebrillen zijn gedurfd, gewaagd en uitdagend. Je herkent de brillen aan de rood-wit-blauwe oortip die verwijst naar eenzelfde detail op al zijn kleding-items en schoenen. De collectie wordt gemaakt in Japan bij dezelfde fabrikant als Dita, dus absoluut topkwaliteit.

Meest verkocht

De stijlvolle New Yorkse ontwerper Thom Browne staat bekend om zijn gedurfde en edgy collectie. In 2011 ontwierp Thom Browne zijn eerste brillen. Vandaag de dag is deze collectie uitgegroeid tot een geweldige serie brillen met een unieke uitstraling.

De collectie van Thom Browne is op te delen in 2 lijnen; de forse kunststof modellen en de fijne titanium monturen. Sommige zonnebrillen zijn voorzien van ultra vlakke glazen, die een mooie spiegeling veroorzaken en verwijzen naar de jaren ’40 en ’50. Alle brillen zijn voorzien van de unieke rood-wit-blauwe oortip die zo kenmerkend is voor Thom Browne.

De brillen van Thom Browne worden gemaakt in Japan door de ambachtslieden van Dita. Dit garandeert een zeldzaam hoog afwerkingsniveau. Alle modellen zijn gemaakt van acetaat of titanium en voorzien van ontspiegelde zonneglazen.

Ben jij op zoek naar een unieke zonnebril, een bril waar niet de halve gemeenschap mee loopt, dan is Thom Browne jouw merk. De bril zoals geen ander! Door de hoge kwaliteit is de bril zeer duurzaam, raakt niet snel uit model en heeft nauwelijks nazorg nodig.