Gucci

Het Italiaanse modehuis Gucci is een wereldwijd bekend merk en een icoon van de Italiaanse Dolce Vita. Het is opgericht in 1921 door Guccio Gucci en na vele familievetes sinds 2004 eigendom van luxemerkenconglomeraat Kering. De zonnebrillen van Gucci zijn een eclectische mix van vormen en stijlen die doen denken aan vervlogen tijden.

Het Italiaanse modehuis Gucci is innovatief, vooruitstrevend en invloedrijk. Naast de mode zie je dit ook terug in de zonnebrillen van Gucci. Bekende details als de rood-groene band en het dubbel-G logo zie je op een mooie manier terug in de zonnebrillen.

De collectie van Gucci bestaat uit gedurfde modellen voorzien van de unieke Gucci-details. Zo bestaat de damescollectie uit glamoureuze Holywood Forever-stijlen, waaronder unieke cateye modellen en oversized vierkante monturen van parelmoerachtig acetaat. De herencollectie heeft oversized monturen met een vintage gevoel en eigentijdse uitvoeringen van klassieke pilotenstijlen.

De zonnebrillen van Gucci worden vervaardigd van een mooi acetaat of metaal en afgewerkt met mooie en unieke details zoals de bekende prints, grote logo’s en strass. De glazen zijn optisch zuiver en filteren het UVA en UVB-licht. De brillen worden geleverd in unieke luxe velours brillenkokers, uitgevoerd in unieke kleuren.

Voel jij je aangetrokken tot de Gucci-community, ben jij verliefd geworden op deze mooie en unieke zonnebrillen, dan kan een Gucci zonnebril niet ontbreken in je garderobe. Laat je verrassen door de goede pasvorm en het comfort dat deze zonnebril je kan bieden.