Cartier zonnebrillen

De geschiedenis van Cartier begint in het jaar 1847 in Parijs, opgericht door Louis-François Cartier. In de jaren die daarop volgen groeit “het huis” al snel uit tot gerenommeerd juwelier. Met de iconische collecties van dit Franse huis als basis is de eyewear-collectie ontworpen. Cartier maakt hierbij vanzelfsprekend gebruik van de beste materialen. Bekende lijnen als Panthere en Santos zie je ook terug in de zonnebrillen. Sinds jaar en dag is Hofstede Optiek dealer voor Den Haag en omgeving en beschikt over een ruime collectie.

Meest verkocht

Cartier Custom C Decor CT0113O

€1.017,00
002 gradient burgundy #103003 gradient burgundy #103 bicolor: gold and silver

Cartier Custom Piccadilly CT0092O

€947,00
001 gradient herbal #91001 gradient new brown #91002 gradient herbal #136002 gradient black #136

Het Franse juwelenmerk Cartier uit Parijs heeft een geweldige eyewear-collectie waarin je veel elementen uit de juwelen kan terugzien. Bekende series als Pahthére de Cartier en Santos de Cartier zijn hier goed voorbeelden van. Zoek je een zonnebril die luxe en klasse uitstraalt, dan is een Cartier een must-have.

De Cartier zonnebrillen zijn voor mannen en vrouwen die houden van stijlvolle eenvoud. Achter de ogenschijnlijk eenvoudige, klassieke ontwerpen gaat een combinatie van grote creativiteit en gedegen vakkennis schuil. Naast de zonnebrillencollectie bieden wij ook een unieke collectie glasbrillen (o.a. Picadilly) met cumstomized zonneglazen.

De zonnebrillen van Cartier worden gemaakt met de beste kwaliteit materialen en kenmerken zich door een zeer hoog draagcomfort. Hoogwaardig kunststof en goldplated-ruthenium of titanium monturen, waarvan sommige afgewerkt met details van hout of buffelhoorn.

Het dragen van een Cartier is pure verwennerij door de luxe, het hoge draagcomfort en de tijdloze klasse van het merk. De brillen zijn stijlvol en van een zeer hoge kwaliteit. Verwen uzelf met een bril of zonnebril van Cartier!