Dita zonnebrillen

Dita is the best… En daar is geen woord aan gelogen. Dit eyewear-label uit Los Angeles kenmerkt zich door design, details en overstijgt in kwaliteit. Dita is op alle fronten onderscheidend en de kenner beaamt dat. Niet voor niets wordt dit label wereldwijd gedragen door veel celebrities en influencers. Iedere Dita-bril wordt met zorg ontworpen en geproduceerd in Japan. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. Hoogwaardig acetaat en titanium afgewerkt met 12Kt en 18Kt doublé.

Dita is opgericht door John Juniper en Jeff Solorio, twee vrienden die elkaar al van kleins af aan kennen. Zij delen een passie voor fotografie, film en design en zien de bril als het meest prominente en memorabele modeaccessoire. Hun missie is om authentieke, elegante en kwalitatief goede brillen te maken. Zij stellen blijvende schoonheid en kwaliteit voorop en hebben daarmee de wereld veroverd.

In de huidige snelle wereld waarin alles gehaast gaat, wil Dita de pracht van vakmanschap beschermen. Zij stellen blijvende schoonheid en kwaliteit voorop. En hebben daarmee de wereld veroverd. De herkenbare en exclusieve designs, de ongeëvenaarde luxe en kwaliteit en de ongekende aandacht voor details hebben daar in hoge mate aan bijgedragen. DITA is sexy, stijlvol en begeerlijk, heeft eigen winkels in bijvoorbeeld New York, San Francisco, Los Angeles, Tokyo, Seoul, Newport en Sydney.

Of het nou gaat om de modellen uit de Mach-series, de Flight-series of welk ander model, iedere Dita-bril wordt met zorg ontworpen in Los Angeles en geproduceerd in Japan. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. Hoogwaardig acetaat en titanium afgewerkt met 12Kt en 18Kt doublé. De glazen zijn 100% UV-A en UV-B werend en ontspiegeld aan de binnenkant.

Ben je op zoek naar luxe en kies je je graag voor het beste, dan is Dita jouw merk. De bril is tijdloos, straalt klasse uit en is zeer onderhoudsvriendelijk. Door de hoge kwaliteit is de bril zeer duurzaam, raakt niet snel uit model en heeft nauwelijks nazorg nodig