Chrome Hearts zonnebrillen

Dit zeer exclusieve Amerikaanse merk, opgericht in 1988 door Richard Stark, maakt naast brillen ook sieraden, kleding, meubels en verscheidene zilveren accessoires. Chrome Hearts heeft eigen winkels in o.a. New York, Los Angeles en Malibu. Ze produceren alles in Holywood, waar veel van hun clienten ook zelf wonen. In Europa vind je een winkel van Chrome Hearts in warenhuis Selfridges in London. De zonnebrillen worden zeer selectief verkocht bij enkele opticiens.

Meest verkocht

Chrome Hearts The Beast 1

€1.125,00
Mbk-gp-mbkp matt-black/gold-plated/matt-black-plastic

Het Amerikaanse merk Chrome Hearts is opgericht in 1988 door Richard Stark. Stark is een fervent motorliefhebber en wordt vooral geïnspireerd door de Gothic- en punkscène. Hij begon met het maken van lederen kleding voor motorrijders. Al snel volgden de sierraden, kleding en ook houten meubels. In no-time groeide Chrome Hearts uit tot een inspirerend label en cultureel fenomeen. De eyewear-collectie bevestigt dit imago volledig.

De zonnebrillen van Chrome Hearts zijn stoer, sexy en rock ’n roll. De monturen zijn te herkennen aan hun gotische details die gemaakt zijn van Sterling zilver, 18Kt goud of black rhodium. Kenmerkende symbolen, zoals de Chrome Hearts-dolk, het kruis en de fleur de lis versieren de zonnebrillen op een driedimensionale manier.

Elk montuur is met de hand gemaakt door een team dat uitblinkt in kennis van unieke materialen en unieke designs. De metalen monturen zijn gemaakt van puur titanium, de kunststof monturen van de beste kwaliteit Japans/Italiaanse acetaat. De details maken de bril bij Chrome Hearts, zoals motieven en logo’s op het front, de veren en hoekstukken. De meest unieke details zijn misschien wel de gelaserde neuspads. Alle zonnebrillen zijn bovendien uitgevoerd met de uitmuntende glazen van Carl Zeiss.

Met het dragen van een Chrome Hearts-zonnebril maak je echt een statement. Grootheden als Karl Lagerfeld, Bono, Elton John, maar ook Golden Earing-zanger Barry Hay, staan bekend als liefhebbers van Chrome Hearts. Dus ben jij die rockster, die biker of gewoon op zoek naar de meest exclusieve zonnebril, dan is Chrome Hearts de zonnebril die je zoekt.